BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

De mening van mijn klanten

Ik heb samen met mijn echtgenote de cursus mindfulness gevolgd en kan het alvast iedereen aanraden.
Kevin brengt de mindfulness inzichten op een vlotte en begrijpbare manier over, met een goeie balans tussen de theoretisch en de praktische kant.
Geen zweverig gedoe, maar wel iemand aan het woord die zelf met zijn voeten in de dagdagelijkse realiteit staat en begrijpt dat het allemaal niet zo evident is.
Zijn stijl zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt.
Het wordt trouwens tijd dat ik nog ’s een cursusje meepik van hem . "

Brecht Verduyn

Ik heb enkele meditatie-sessies gevolgd bij Kevin. Voor mij, als beginner, eerst wat onwennig maar het voelde al snel vertrouwd. De sessies worden mooi opgebouwd en ik kon telkens helemaal ontspannen. Een deugd in stressvolle tijden.
Kevin is een warm en rustig persoon, stelt je meteen op je gemak en je voelt dat hij er met heel zijn hart in staat.
Een vlotte, open-minded gesprekspartner, en ik zou Kevin zeker aanbevelen als coach.

Liesselot V.

Ik heb de cursus mindfulness als aanvulling op m'n yogalessen gevolgd in Body Atelier bij Benny & Christel. 
Ik had hier geen ervaring mee of verdere verwachtingen. 
De cursus op zich was boeiend, leerrijk en soms ook confronterend. Je staat echt méér bewust stil bij wat je doet en hoe je het leven tegemoet gaat.
Wat voor mij de cursus interessant maakte, waren de aanvullende duidingen van Kevin. Hij heeft een heel uitgebreide background in mindfulness, psychologie, life coaching, meditatie, Buddhisme... en dit maakt van hem een allround teacher. 
Door de planning en gerespecteerde timings was er niet altijd de mogelijkheid om dieper op een persoonlijk probleem in te gaan, maar Kevin is zéker en vast een toegankelijke persoon om eventuele persoonlijk issues met hem te bespreken op een ander moment. 
Een nuchtere aanpak van de cursus en lesopdeling maar ook voldoende toegankelijk om je mee te nemen op een nieuw bewustwordingstraject. Afsluiten deden we met een deugddoende meditatie. 
Een leerrijke ervaring, sowieso.

Ellen Stichelbout

Een aantal jaar geleden kwam ik bij Kevin terecht voor een cursus Mindfulness. Midden de hectische drukte van een fulltime job, kinderen, een partner met ploegenwerk en een volgestouwde sociale agenda leerde ik mijn pauzeknop indrukken, ademen, aandachtig zijn en in het nu staan. Op mijn 50e heb ik nog steeds die stressvolle job en die volle agenda maar kan ik er mee omgaan dankzij de technieken die Kevin mij leerde. Ze helpen me om niet meer voorbij de alarmbelletjes te lopen, tot rust te komen wanneer de druk te hoog wordt en bewuster in het leven te staan. Ik ben ervan overtuigd dat zijn lessen mij van een burn-out hebben behoed en ben daar nog altijd dankbaar voor.

Kaat Van Den Broucke

Heel positieve ervaring gehad bij het volgen van een introductie cursus van mindfulness bij Kevin Desmetz. Heel duidelijk uitgelegd alsook met oefeningen en grote syllabus! Persoonlijke vragen werden serieus genomen en tijd voor gemaakt. Zeker aan te raden, Kevin Desmetz is heel bedreven en begaan met wat hij doet waardoor je je vlug open stelt! Aanrader!

Griet Meulemeester

Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven. Alles rondom mij leek fout te gaan. 
Na wat zoeken kwam ik bij Kevin terecht. Hij nam echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en samen zijn we beginnen werken aan een betere versie van mezelf. 
Sessie per sessie begon ik me beter en sterker te voelen. Niet alleen op professioneel vlak maar ook op relationeel vlak ging alles plots een stuk vlotter. Ik kreeg net op de juiste moment de juiste inzichten. Veel van de technieken en lessen pas ik nu nog dagelijks toe. Het was niet alleen een echte "eye opener" maar ook een echte life-changer.

M.VDB

Ik heb 2 boost sessies gevolgd bij Kevin. Ongelooflijk hoeveel inzichten ik daarvan kreeg, los van de knopen die werden ontward. 
Ik denk nog vaak terug aan die kleine tips of eyeopeners. Een echte aanrader!

Ann C.

Ik heb 2 jaar geleden cursus mindfulness gevolgd bij kevin en voor mij was het echt een "life changing cursus" .
Nog steeds dankbaar voor de tips en het advies. Ik kan het alleen maar aanraden!

Sophie Eggermont