top of page

6 december 2023
Amchi Rabjee Lobsang

We zijn heel blij om de mogelijkheid tot consultaties aan te kondigen met Amchi Lobsang Rabjee in Kuurne (bij Kortrijk), de broer van Tulku Lobsang Rinpoche. Hij is een Tibetaanse arts die rechtstreeks uit Tibet komt. 

Consultaties (Tibetaanse geneeskunde OF Astrologisch) hebben plaats op woensdag 6 December 2023. Een consult duurt ongeveer een half uur en kost 100€*. 

Amchi Lobsang Rabjee studeerde Tibetaanse Geneeskunde aan "The Institute for Tibetan Medicine" in Sichuan. Daar behaalde hij de tweede plaats onder de beste studenten in medische theorie.

a84abdc4-f5c6-4b14-bea7-c1dff9ba7324.JPG

Wenst u van deze unieke gelegenheid gebruik te maken? Wees er dan snel bij! Amchi Lobsang Rabjee is slechts één dag bij ons aanwezig en kan maximaal 12 consultaties uitvoeren. Dit is een unieke kans om deskundig advies te krijgen van een gerenommeerde Tibetaanse arts. Grijp deze kans en reserveer nu uw consult onderaan deze pagina. 

Amchi-la wordt vergezeld van een vertaler Tibetaans-Engels. Indien gewenst kan er ook bijkomstig vertaald worden naar het Nederlands. 

(*) Indien er supplementen worden aangeraden kan u deze aankopen a 15€/zakje

7c64f087-2c3a-4412-8932-195a4dd3cf10.JPG
2c75ea8956a155355d75e0ef7c62dbd5.jpg

 

Voor de consultatie is het noodzakelijk:

 

  • Breng ochtendurine (voor het ontbijt) mee in een flesje.

  • De avond voordat de consultatie plaatsvindt: geen koffie en alcohol drinken, niet te veel eten, niet met een lege maag slapen, goed slapen en geen seks hebben.

  • Een consultatie duurt ongeveer 30 minuten.

  • Tibetaanse kruiden zijn niet inbegrepen in de prijs.

Wenst u een astrologisch consult? 

Om de astrologische kaarten op te stellen heeft Amchi-la de geboortedatum en het geboorte uur nodig.

Aanvullende informatie met betrekking tot de Tibetaanse geneeskunde

Consult Boeken

Boek een consult via dit formulier

Consult voor...
Voorkeur tijdstip

Thanks for submitting!

7e3fc24750de50763508c119d51c47af.jpg

Na uw aanmelding ontvangt u nog een e-mail met aanvullende informatie. Mocht u binnen 24 uur geen reactie ontvangen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Heeft u nog vragen: kevin@kevindesmetz.be

Disclaimer: Houd er rekening mee dat Amchi Lobsang Rabjee niet is ingeschreven bij de Belgische Orde van Geneesheren. Zijn consultatie is daarom louter informatief en niet bedoeld als medisch advies conform de Belgische wetgeving. Het is belangrijk dat u voor medische vragen en behandelingen altijd uw eigen huisarts of specialist raadpleegt. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en welzijn. Door een consult te boeken, geeft u aan deze disclaimer gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan."

bottom of page